Είναι ξεκάθαρο πως το τοπίο του streaming δεν θα παραμείνει ίδιο για πολύ ακόμα και το Netflix έχει κάθε λόγο να εμφανίζεται ανήσυχο με τις εξελίξεις.

Και το όνομα αυτού, Disney+, το συνδρομητικό κανάλι της Disney που καταφτάνει ολοταχώς και θέλει να εξαφανίσει όλα τα άλλα ως το μόνο που θα χρειαστεί ποτέ ο τηλεθεατής.

Ο γενικός διευθυντής της Disney, Bob Iger, δήλωσε πρόσφατα πως τόσο σοβαρά το έχουν πάρει το θέμα του streaming εκεί στα κεντρικά που προτίθενται να κάνουν ένα ωραιότατο πακετάκι με τα συνδρομητικά τους που θα κοστίζει όσο και το ακριβότερο (και πιο δημοφιλές) πακέτο του Netflix.

Με 12,99 δολάρια αποκτάς πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του Netflix και με τα ίδια χρήματα θα μπορείς σε λίγο να παρακολουθείς Disney+, ESPN+ και Hulu! Με τα ίδια ακριβώς λεφτά ο συνδρομητής θα αποκτήσει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της Disney, των Marvel Studios και της 20th Century Fox, έχοντας και μια μακρά σειρά από αποκλειστικότητες.

Το ESPN+ φιλοξενεί τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στα περισσότερα σπορ, ενώ το Hulu είναι ένα ήδη καθιερωμένο συνδρομητικό κανάλι που παραμένει στις πρώτες θέσεις του ηλεκτρονικού ανταγωνισμού. Οι συνδρομές και στα τρία κανάλια κοστίζουν 19 δολάρια, κάτι που κάνει ακόμα πιο δελεαστικό το πακέτο.

Η Disney θέλει να τρομάξει για τα καλά το Netflix και με τόσο περιεχόμενο στα ντουλάπια της, χάρη και στην 71,3 δισ. δολαρίων εξαγορά της Fox, θα έχει πολλά πολεμοφόδια στο οπλοστάσιό της.