Τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών βρίσκονται σε υπερδιέγερση καθώς η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και ήδη έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη.

Συζητήσεις, συμβόλαια και projects πέφτουν στο τραπέζι προκειμένου να βγει ο σχεδιασμός τους .Στον Alpha όμως κάτι τρέχει με το «βαρύ» πυροβολικό που ακούει στο όνομα Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια με την εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» έχει κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης και την προτίμηση του κοινού.

Μάλιστα η εκπομπή της ήταν η μόνη η οποία, όσες αλλαγές και αν υπέστη στην ώρα και τη μέρα προβολής απέδειξε ότι το τηλεοπτικό κοινό την ακολουθεί και δεν έχανε στα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, αν και τα περισσότερα συμβόλαια των παρουσιαστών του Alpha έχουν συζητηθεί και ανανεωθεί, αυτό της Βίκυς Χατζηβασιλείου παραμένει στον «αέρα».

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις καθώς το συμβόλαιο της με τον σταθμό έχει λήξει και ψάχνουν να βρουν τη «χρυσή» τομή ώστε να παραμείνει η παρουσιάστρια στον Alpha.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πακέτο» της αποτελούν… θησαυρό και όσο εκείνη δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον σταθμό, πολιορκείται από τα ανταγωνιστικά κανάλια προκειμένου να την εντάξουν στα δικά τους προγράμματα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.