Στις κάμερες δείχνουν πως είναι καλές φίλες, ωστόσο, μεταξύ τους υπάρχει μια ένταση και αυτό πλέον είναι ξεκάθαρο. Κατερίνα Δαλάκα και Δήμητρα Βαμβακούση τσακώθηκαν για ένα απλό παραπάτημα.

Οι παίκτες είχαν πέσει για ύπνο στη καλύβα τους αφού ήθελαν να ξεκουραστούν προκειμένου την επόμενη μέρα να μπουν δυναμικά στον στίβο μάχης με έπαθλο τα σύμβολα του τελικού στο Survivor 3.

Η Κατερίνα Δαλάκα, προσπαθούσε να πλησιάσει στο σημείο που κοιμάται, όμως το σκοτάδι δεν βοηθούσε να δει που πατάει και πάτησε κατά λάθος τη Δήμητρα η οποία αναφώνησε: «Αμάν ρε Κατερίνα».

Οι δυο παίκτριες με αφορμή αυτό λογομάχησαν έντονα ενώ την επόμενη μέρα μίλησαν και οι δυο στην κάμερα της παραγωγής.

«Νευρίασα με τον τρόπο που μου μίλησε. Είναι ο τρόπος που λες κάτι όχι το τι λες. Και εγώ περνάω δύσκολα και έχω νεύρα αλλά προσπαθώ να τα συγκρατώ και όχι να τα ξεσπάω σε άλλους.» τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Προφανώς και δεν είναι ωραία όταν αντιδρά κάποιος όταν πονάει. Δεν θεωρώ ότι ήταν υπερβολική η αντίδραση μου. Γενικά η Κατερίνα έχει αυτή την αντίδραση όταν της λες κάτι. Εντάξει δεν θα κάτσω να παρεξηγηθώ γι’αυτό το πράγμα.» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.