Χωρίς καμία αμφιβολία, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια του MasterChef 3, ακόμη και για αρνητικούς λόγους πολλές φορές, ενώ κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου έχασε από τον Μανώλη Σαρρή. Η πρώην παίκτρια έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης «KISS FM 96,1», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σύντροφό της, στον αν ένιωσε αδικημένη που έχασε στο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής και αν η παραγωγή «ευνοούσε» κάποια πρόσωπα.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλαν απόσπασμα από τη συνέντευξη.

«Εγώ δεν περίμενα τέτοια απόκλιση, 7 με 9. Σίγουρα οι σεφ κάτι παραπάνω θα ήξεραν. Είχαμε ξεπεράσει τη λογική της αδικίας με το που μπήκαμε στο τελικό κι εγώ κι ο Μανώλης. Τα είχαμε συζητήσει πάρα πολύ. Ήμασταν και οι δύο πολύ χαλαροί στην ανακοίνωση του αποτελέσματος. Μετά τον εαυτό μου, θα ήθελα να δω τον Πάνο και τον Τάσο στο τελικό. Δεν θα με ενοχλούσε να δουλέψω  στην τηλεόραση, μου αρέσει. Έχω κάποιες προτάσεις αλλά πρέπει να τις σκεφτώ καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να ξέρω αν η παράγωγη προωθούσε κάποιον παίκτη. Έχω δει τον εαυτό μου να παίζει σε επεισόδιο, περισσότερο από του άλλους. Ίσως επειδή είμαι γλωσσού, ίσως επειδή μιλούσα περισσότερο από του άλλους. Θα γίνει ο γάμος μου, αλλά όχι τον Ιούνιο γιατί ο αρραβωνιαστικός μου είναι αγχώδης δεν προλαβαίνουμε. Το επάνω χέρι στην σχέση μας το έχει ο Αποστολής».