Πτυχές της ζωής τους στη Θεσσαλονίκη μοιράστηκαν ο Σάκης Αρναούτογλου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είναι η πρώτη μου συνέντευξη σε πλατό στα 20 χρόνια που κάνω τηλεόραση» είπε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ καλεσμένος στη εκπομπή «The 2night Show».

«Όταν εγώ έπαιζα μπάλα ο Σάκης άνοιγε την κουρτίνα κι έβλεπε τον αέρα που φυσούσε» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλοντας να πει στους τηλεθεατές ότι από την ηλικία 5-6 ετών ο αδερφός του είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον καιρό.

«Ο παππούς μού άνοιξε τους μετεοορίζοντες ώστε να καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Με έπαιρνε πάνω στο γαϊδουράκι, πηγαίναμε στο κτήμα σε απόσταση 1 χιλιόμετρο και σε αυτό το χιλιόμετρο τον ρωτούσε πότε θα χιονίσει, γιατί δεν χιονίζει συχνά…» εξομολογείται ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Από μικρός ό,τι υπήρχε σε βιβλία της μετεωρολογίας το είχα, έκανα και δύο εξάμηνα στο Αριστοτέλειο. Ο καιρός με συναρπάζει γιατί ποτέ δεν βαριέσαι, μπορεί να δουλεύω 18 και 20 ώρες, είναι δύσκολο επάγγελμα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.