Αν ρίξουμε μία ματιά στα νούμερα τηλεθέασης το βράδυ της Κυριακής, θα λέγαμε για το Survivor 3 ότι είναι… «πολύ σκληρό για να πεθάνει». Και στη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει από άποψη τηλεθέασης, προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Το βράδυ της Κυριακής, στην prime time ζώνη είχαμε ακόμη μία μάχη ανάμεσα στο Your Face Sounds Familiar και το Survivor 3. Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 φαίνεται προς το παρόν να έχει κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, με τους συμμετέχοντες να πραγματοποιούν κάθε εβδομάδα απίθανες εμφανίσεις, ενώ η παραγωγή φέτος είναι στα καλύτερά της με εντυπωσιακά σκηνικά.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, από την άλλη, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, με την ελληνική ομάδα χθες να κερδίζει ακόμη μία ασυλία. Έτσι, λίγο η νίκη της Ελλάδας, λίγο το ντέρμπι στο στίβο μάχης και λίγο η ίντριγκα στο συμβούλιο, όπου οι Τούρκοι ψήφισαν για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, ήρθαν τα νούμερα του παιχνιδιού και πήραν την ανηφόρα. Και για πρώτη φορά φέτος (με εξαίρεση την πρεμιέρα) πέρασαν το 20%, ενώ σχεδόν άγγιξαν ακόμη και το 30%.

Νικητής σε αυτή την αναμέτρηση βγήκε το YFSF, τόσο στο γενικό σύνολο όσο και δυναμικό κοινό, όμως, για πρώτη φορά το αντίπαλο πρόγραμμα έφτασε τόσο κοντά.

Συγκεκριμένα, το YFSF έκανε στο γενικό σύνολο 24,5% και το Survivor 3 20,1%. Στο δυναμικό κοινό (18-54) το show του ΑΝΤ1 έκανε 25%, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έμεινε πιο πίσω με 18,4%.