Περίμεναν την ασυλία στο MasterChef αλλά οι κριτές τους αιφνιδίασαν

Νέα ανατροπή άφησε τους παίκτες άφωνους, για ποια ειπώθηκε «φάνηκε πόσο πονηρή είναι» - Δείτε το βίντεο


MEDIA
12:25
22/02/2019
Περίμεναν την ασυλία στο MasterChef αλλά οι κριτές τους αιφνιδίασαν
3
loading

Με δεδομένη τη διαδικασία στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 3, οι διαγωνιζόμενοι της ηττημένης κόκκινης ομάδας περίμεναν και στο χθεσινό επεισόδιο να δοθεί μία ασυλία στην αρχηγό για να τη δώσει με τη σειρά της σε όποιον θέλει.

Αντ' αυτού βρέθηκαν αντιμέτωποι με νέα ανατροπή, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από την αρχηγό Γιάννα να δώσει όχι τη μία ασυλία αλλά τη μία υποψηφιότητα.

Η Γιάννα είπε ότι έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και μετά από αρκετά λεπτά είπε ότι το άτομο που ψηφίζει προς αποχώρηση είναι η Κωνσταντίνα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σωτήρης Κοντιζάς της διευκρίνισε ότι αν έρχεται σε δύσκολη θέση τότε μπορεί να αλλάξει την ψήφο της και να ψηφίσει ακόμα και τον εαυτό της. Η αρχηγός της κόκκινης ομάδας είπε ότι δεν κατάλαβε ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά τελικά δεν άλλαξε γνώμη και επέμεινε να δώσει τη ψήφο της στην Κωνσταντίνα.

«Στην αρχή έκανε την ανήξερη για το ότι θα μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό της και όταν ο κριτής της εξήγησε ότι θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη τότε φάνηκε πόσο πονηρή είναι και δεν ψήφισε τον εαυτό της» σχολίασε η Κωνσταντίνα.

Η ήττα της κόκκινης ομάδας στο MasterChef έφερε γκρίνια και νεύρα. Πολλές ήταν οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Χαράλαμπου, για τον οποίο η Γιάννα είπε «Ή θα του τραβήξεις κανένα κατακέφαλο ή θα τον γράψεις... μπιπ και θα δουλέψεις».

Την ασυλία κέρδισε τελικά ο Χρήστος, με ένα πιάτο που έκανε πολύ θετική εντύπωση στους κριτές, ενώ η κίνηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να φάει το κουνέλι με το χέρι προκάλεσε αστεία και γέλια στον εξώστη αλλά και στους συναδέλφους του κριτές του MasterChef 3.

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΑΡΤΕΣΙΟΝ

  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΡΙΑ ....

 2. avatar 124

  έλα ρε, είναι ο Alice Cooper στο μάστερσεφ ?

  1. avatar Αχαχαχα!!!!!!

   Η τύπισα στη φωτογραφία δηλώνει μάλιστα ότι είναι 40 ετών.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει