Στο αεροδρόμιο πέτυχε η κάμερα της εκπομπής του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το μέλλον του Τατουάζ.

Ο δημιουργός της σειράς που κυριαρχεί σε τηλεθέαση στην prime time ζώνη, χωρίς να το παραδεχτεί επίσημα, αποκάλυψε ότι το Τατουάζ θα πάει και για τρίτη χρονιά.

«Θα πάει και για τρίτη σεζόν το Τατουάζ. Αυτό δε μπορώ να το ανακοινώσω εγώ» είπε αρχικά. Για να το μαζέψει λίγο στη συνέχεια, αφού ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

«Είμαστε σε συζητήσεις για το αν θα συνεχίσει τρίτη σεζόν» είπε στη συνέχεια. Ωστόσο, παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε φάση που αναζητά καινούργια πρόσωπα για του χρόνου και πως ήδη έχουν βρει κάποια.

«Δεν είναι σωστό να συζητάμε ποιος θα φύγει, γιατί δε θέλω να προδώσω κάποιες ιστορίες» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Κάποιες ιστορίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν και μοιραία κάποια πρόσωπα δεν θα συνεχίσουν του χρόνου». Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έδωσε καθώς θα έκανε κακό και στην ίδια τη σειρά αφού έτσι θα πρόδιδε και την εξέλιξη κάποιων ιστοριών.