Δεν πέρασαν λίγες ώρες από την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ πως η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετακομίζει την Παρασκευή και μία νέα είδηση «έσκασε» από Φάληρο μεριά. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν έχει να κάνει με μετακίνηση, αλλά «κόψιμο» εκπομπής και μάλιστα με άδοξο τρόπο.

ΤΟ «Ooh La La!» της Σάσας Σταμάτη κατεβάζει πρόωρα αυλαία και θα βγει στον τηλεοπτικό «αέρα» για τελευταία φορά το προσεχές Σάββατο, οπότε και θα αποχαιρετήσει το κοινό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Zappit.gr, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το άδοξο τέλος της εκπομπής της, το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με στελέχη του σταθμού.

Ο λόγος που κόβεται η εκπομπή έχει να κάνει με το Survivor3, που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης που φέτος θα είναι ελληνοτουρκική υπόθεση, θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται από  Σάββατο έως Τετάρτη, οπότε έφερε και τις μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα. Κυρίως, σε αυτό του σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, «θύμα» των αλλαγών έπεσε και το Gala του Power of Love που μετακομίζει στη θέση της Σάσας Σταμάτη την Κυριακή και θα κατέχει όλη την απογευματινή ζώνη του καναλιού. Οι εκπομπές που έβγαιναν σε αυτές τις ώρες, μετακομίζουν στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββάτου.

Στη σελίδα του skai.gr έχει γίνει ήδη η αλλαγή στο πρόγραμμα και την Κυριακή 27/1 στη θέση του Ooh La La! φιγουράρει το Power of love.

Την ίδια στιγμή, ο συνεργάτης της Σάσας Σταμάτη, Δημήτρης Μηλιόγλου ανέβασε το δικό του μήνυμα, για όσα «τελειώνουν».

Δείτε την ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Instagram.