Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Στις 15 Νοεμβρίου ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς του Mega «Κλινική περίπτωση», όπως ανέφερε στο tv zapping ο Γιάννης Μπέζος.

«Τέλος τα ψέμματα… Στις 15 Νοεμβρίου μπαίνουμε για γυρίσματα για τον β’ κύκλο της σειράς και το πιθανότερο είναι πως θα ξεκινήσουμε από την Καρδαμύλη… Πράγματι είχε συζητηθεί λόγω του χαμηλότερου μπάτζετ να μην γίνουν γυρίσματα εκεί, αλλά θα πάμε μια …σφιχτή ομάδα για κάποιες απαραίτητες σκηνές! Αλήθεια είναι πως υπήρχαν και πολλά προβλήματα φύσεως οικονομικής. Θα συνεχίσει κανονικά η σειρά μας», υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Ναι, δεχτήκαμε περικοπές, ναι ήταν αναγκαίο, μην ξαναλέμε τα ίδια πράγματα που δεν ενδιαφέρουν το κοινό… Τι άλλο; Ναι, έγιναν και οι πληρωμές-μεγάλο μέρος τους τέλος πάντως. Έχουν πληρωθεί οι τεχνικοί και παίρνουμε και οι ηθοποιοί τα χρήματά μας… Δύσκολοι είναι οι καιροί κι όπως είναι φυσικό αυτοί χτύπησαν και την τηλεόραση».