Ακόμη δεν έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα στον τηλεοπτικό «αέρα» το Power Of Love και οι παίκτες έχουν δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά τους, ενώ αρκετές φορές φέρνουν σε δύσκολη θέση τη Μαρία Μπακοδήμου.

Αυτή τη φορά ήταν η Ζένια Σολδάτου και η Ρένια Τσακίρη, οι οποίες παραβίασαν τους όρους του παιχνιδιού. Οι δύο κοπέλες πήγαν στο σπίτι των αγοριών, χωρίς να έχουν την έγκριση της παραγωγής και σύμφωνα με τους κανονισμούς, αυτό σημαίνει «κίτρινη κάρτα».

Η Μαρία Μπακοδήμου φανερά εκνευρισμένη με τη συμπεριφορά, προειδοποίησε όλους τους παίκτες να είναι προσεκτικοί από εδώ και πέρα και να ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Κάνατε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Ξέρετε ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Θέλω να δω τη Ζένια και τη Ρένια γιατί οι δυο τους πήραν πρωτοβουλία χωρίς να ρωτήσουν την παραγωγή και ήρθαν στο σπίτι των αγοριών. Γιατί κορίτσια; Δεν ξέρετε ότι δεν επιτρέπεται; Με κάνετε και νιώθω άσχημα γιατί πέρα από το ότι έχει κυρώσεις αυτή η κατάσταση, είναι σα να μιλάω στα παιδιά μου. Αλλά πρέπει να θυμίσω σε όλους σας ότι οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι και όταν παραβιάζονται υπάρχουν οι κάρτες» είπε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Έχω σήμερα μια κίτρινη κάρτα για σας. Μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο θα καταλήξω αν αξίζει να την πάρετε ή όχι. Ότι αξίζει, αξίζει να την πάρετε, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκινήσουμε τόσο νωρίς με τις κάρτες. Αυτό θέλω να σκεφτώ. Αλλά θέλω όλοι σας να κρατήσετε στο μυαλό σας αυτό. Είναι άδικο να μαζέψετε κάρτες και να φύγετε για κάτι που απλώς θα μπορούσατε απλώς να το έχετε αποφύγει. Σκεφτείτε το».

Πάντως, στο τέλος η Μπακοδήμου αποφάσισε να τους την χαρίσει αυτή τη φορά και καμία από τις δύο παίκτριες δεν πήρε κίτρινη κάρτα.