Συνήθως όταν οι τηλεθεατές ενημερώνονται (και μάλιστα on air) ότι κέρδισαν ένα δώρο από την αγαπημένη τους εκπομπή, περιμένει κανείς στην καλύτερη περίπτωση να χαρούν, αν όχι να αρχίσουν να χοροπηδούν από τη χαρά τους – πόσο μάλλον αν το δώρο αυτό είναι ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

Μία τέτοια αντίδραση περίμενε προφανώς και ο Νίκος Μουτσινάς όταν, στο κλείσιμο της εκπομπής του στο Open, έκανε την κλήρωση για ένα αυτοκίνητο το οποίο προσέφερε η εκπομπή σε έναν τυχερό τηλεθεατή. Η κλήρωση έγινε και από το κοντρόλ τηλεφώνησαν στην τυχερή τηλεθεάτρια για να βγει στον αέρα και να εκφράσει τη χαρά της για το δώρο. Όμως αυτό που άκουσε ο παρουσιαστής σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

«Άι στο δια…ο! Άι στο δια…ο ρε!», ήταν η πρώτη αντίδραση της τηλεθεάτριας, που στη συνέχεια εξήγησε: «Ρε, σοβαρολογείτε; Και δεν οδηγώ, ωραία, power! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρα κάνα κινητό, και τελικά βρέθηκε αυτό. Δεν οδηγώ, ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου, power! Θα το κάνω δώρο! Αν θέλετε και γουστάρετε, δεν κάνω πλάκα, μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. Δεν είμαι στην Αθήνα, είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, κάτω στο Παρίσι ρε! Δε σου κάνω πλάκα καθόλου! Χέ.. το κινητό, δε με ενδιαφέρει».

Κατόπιν αυτού, ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε πως θα κάνει νέα κλήρωση, όμως μετά από συνεννόηση με το κοντρόλ αποφασίστηκε να μείνει ως έχει το δώρο, με τον παρουσιαστή να λέει προς την τηλεθεάτρια: «Χριστίνα πάρ’ το, φάτο!».