Η πιο ζωντανή, νεανική, δροσερή πρωινή καλημέρα έρχεται και πάλι στον Alpha… πάνω στην ώρα! Ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου, θα μας καλωσορίζουν, από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 07:00, στην παρέα τους, με το πιο φρέσκο, μοντέρνο, ενημερωτικό πρωινό πρόγραμμα.

Η εκπομπή «Πάνω στην ώρα», η διαφορετική πρωινή τηλεοπτική πρόταση του Alpha, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με φρέσκιες ιδέες και εναλλακτική ματιά, για να εστιάσει την κάμερά της σε ό,τι συνθέτει το παζλ της καθημερινότητάς μας, σε ό,τι μας απασχολεί, ό,τι πρέπει να γνωρίζουμε και ό,τι κάνει καλύτερη τη ζωή μας.

Οι πρώτες ειδήσεις της ημέρας, ο ρυθμός της επικαιρότητας, ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο, χρήσιμες συμβουλές για τον καταναλωτή, έξυπνες λύσεις για μια καλύτερη ζωή, ό,τι συζητείται στην πόλη, ειδικές στήλες, lifestyle, νέες τάσεις, όλα θα έρχονται… πάνω στην ώρα!

Με γρήγορους ρυθμούς, πολλή εικόνα, ζωντανές συνδέσεις, ποικίλα θέματα, ενδιαφέροντα σχόλια, ξεχωριστούς καλεσμένους και πρωτότυπες εκπλήξεις, η εκπομπή θα δώσει και φέτος μια άλλη νότα στα πρωινά μας!
Ο Σπύρος και η Έλενα θα μας συντροφεύουν με κέφι κάθε πρωί και θα μας δείχνουν τρόπους για να ξεκινάμε δυνατά και αισιόδοξα την ημέρα μας.