Ένα σπαρταριστό στιγμιότυπο είχαμε κατά τη διάρκεια του live του ημιτελικού του Survivor, όταν έπαιξαν τα βίντεο της συνάντησης των παικτών του ριάλιτι με τους γονείς τους.

Στο βίντεο της Μελίνας Μεταξά είδαμε στο φινάλε την ίδια να παίρνει μαζί της ένα λαχταριστό γαλακτομπούρεκο που ετοίμασε η μαμά της. «Είδαμε το βίντεο με την οικογένεια σου και το βίντεο τελειώνει με εσένα να φεύγεις με ένα γαλακτομπούρεκο το οποίο μου είχες τάξει. Δεν σε είδα να μπαίνεις με γαλακτομπούρεκο στον ημιτελικό Μελίνα. Το πήρες και το έφαγες μόνη σου και είναι απαράδεκτο αυτό!» διαμαρτυρήθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Την… αποστομωτική απάντηση την έλαβε ο παρουσιαστής από τον πατέρα της Μελίνας, που άρχισε να φωνάζει από το κοινό: «Σάκη μου εδώ είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Γι’ αυτό θα σε παρακαλέσω αυστηρά να ανακαλέσεις αυτό που είπες. Ποτέ η οικογένεια Μεταξά δεν αθέτησε το λόγο της, γι’ αυτό επειδή μας παίδεψες έξι μήνες σου απονέμουμε του έπαθλο του γαλακτομπούρεκου!»

Και κάπως έτσι, το γαλακτομπούρεκο τελικά αποκαλύφθηκε και οδηγήθηκε στον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος απεφάνθη πως ήταν πεντανόστιμο!