Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στην εκπομπή Πρω1νό για όσα έζησε στο Survivor, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και κάποια καρφιά προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα όσα ειπώθηκαν για τη διαφορετική εικόνα που προβάλλει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Δέχτηκα την πρόταση γιατί ήθελαν οι γιοι μου, αλλά και για το οικονομικό. Τα χρήματα ήταν αρκετά καλά, αλλά υπήρχαν και καλύτερα από τα δικά μου. Δεν με αφορά αν κάποιος παίρνει περισσότερα χρήματα από εμένα. Μαγκιά του. Είδα ανθρώπους να αλλάζουν» δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε «διπλή εικόνα» μπρος και πίσω από τον τηλεοπτικό φακό απάντησε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχω αντιληφθεί ότι ήταν αλλιώς μπροστά από τις κάμερες και αλλιώς πίσω».

Όσον αφορά τα «πεσμένα» νούμερα του παιχνιδιού επιβίωσης συγκριτικά με τον περσινό κύκλο είπε: «Κανείς δεν πίστευε ότι το φετινό Survivor θα είχε την ίδια επιτυχία που είχε το περσινό. Από ό,τι ξέρω στο κανάλι είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα».

Τέλος αποκάλυψε πως μέσα στο Survivor έχασε 15 κιλά.