Η Ντάρια Τουρόβνικ είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 2 και σήμερα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών μίλησε μεταξύ άλλων και για το κλίμα που επικρατούσε τις πρώτες ημέρες μετά τις αλλαγές των ομάδων.

Αρχικά έδωσε την δική της εκδοχή όσον αφορά το γιατί διαταράχθηκαν τόσο πολύ οι σχέσεις των παικτών μετά τις αλλαγές στα πρόσωπα Μαχητών και Διασήμων: «Όταν και οι νέοι Μαχητές κερδίσαμε τα πρώτα μας έπαθλα, ήταν λίγο παράξενη η στάση των Διασήμων σε σχέση με εμάς. Δεν κάναμε τόση παρέα όσο παλιά. Ήταν πιο απόμακροι. Όταν έγινε η καινούργια ομάδα και άρχισαν να χάνουν τα παιδιά, έπρεπε να βρουν τι τους φταίει.

Κάποιες φιλίες και σχέσεις, όπως η Εύη και η Κατερίνα, η Μελίνα και ο Ηλίας, σαν να μην ήταν στην ίδια ομάδα τόσο καιρό. Μου φάνηκε λίγο παράξενο. Ο βασικός λόγος που διαταράχθηκαν οι σχέσεις μετά τη νέα σύνθεση είναι ο ανταγωνισμός. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Αν δεν είσαι καλά και δεν τα βρεις με την ομάδα σου, δεν θα φάτε, δεν θα κερδίσετε έπαθλα επικοινωνίας, ασυλία. Είναι πολύ σημαντικός ο ανταγωνισμός, απλά στον στίβο μάχης. Αυτό μεταφέρθηκε και στην παραλία και ήταν πολύ φανερό μετά τις σερί νίκες που κάναμε οι νέοι Μαχητές».

Στη συνέχεια η Ντάρια αναφέρθηκε και στην κόντρα ανάμεσα στον Χάρη και τον Ηλία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο Χάρης δεν θα χαλούσε την ζαχαρένια του για μικρότητες»: «Του Ηλία του αρέσει πάρα πολύ το παιχνίδι και θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος. Του αρέσει να ασχοληθεί πιο βαθιά με τον αγώνα… Να κάνει έξτρα συζητήσεις για την στρατηγική μας, που είναι πολύ καλό για την ομάδα. Εμείς τα κορίτσια, καμιά φορά, γυρνούσαμε από τον αγώνα και ήμασταν κατασκοτωμένες, νηστικιές, λέγαμε να πάμε να ρίξουμε καμιά βουτιά, να μαγειρέψουμε, ήμασταν σε άλλο κλίμα.

Και μπορεί καμιά φορά οι αντιδράσεις του Ηλία να ήταν πιο έντονες, αλλά πιστεύω έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Είναι μια έντονη προσωπικότητα. Ο Χάρης μας είχε πει ότι αυτός ήταν ο λόγος που είχε απομακρυνθεί από τον Ηλία. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να του χαλάνε τη… ζαχαρένια του μέσα στο παιχνίδι για μικρότητες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.