Εκτός Survivor 2 βρίσκεται από το βράδυ η Ντάρια Τουρόβνικ. Η παίκτρια των Μαχητών πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο. Νάσος Παπαργύροπουλος και Ροδάνθη Καπαρού για ακόμα μία φορά εξασφάλισαν την παραμονή τους χάρη στους τηλεθεατές. «Αισθάνομαι πάρα πολύ παράξενα, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι. Δυστυχώς τελείωσε αυτό το ταξίδι για μένα. Όσο και να ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, ήρθε αυτή η μέρα που θα φύγω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, όλα αυτά που περάσαμε μαζί. Θα μου μείνει αξέχαστη η εμπειρία, όλο αυτό το ταξίδι είναι μοναδικό. Δεν μπορείς να το ξαναζήσεις», είπε μεταξύ άλλων η Ντάρια Τουρόβνικ.

Στο συμβούλιο προηγήθηκε μία έντονη συζήτηση που ξεκίνησε από το θέμα του πανηγυρισμού του Πάνου προς τη Δαλάκα και έφτασε στο ζήτημα των σχέσεων ανάμεσα στις ομάδες που πια δεν είναι καλές. Ο Πάνος για την επίμαχη κίνηση προς τη Δαλάκα είπε πως δεν έκανε κάτι προσβλητικό,. «Δεν ήθελα να πάρω μέρος σε αυτή τη συζήτηση. Αλλά επειδή έχουν γίνει και από την άλλη πλευρά κινήσεις, ξέρουμε ότι και ο Κώστας είχε κάνει μια κίνηση άσχημη. Ο Κώστας έκανε χειρονομία, ενώ ο Πάνος δεν έκανε. Βέβαια, ήρθε και ζήτησε συγγνώμη, όπως και ο Πάνος μίλησε με την Κατερίνα και τα βρήκαν. Έχουν γίνει κι άλλα πράγματα, όπως το να πετάμε πράγματα στον αέρα και να περνάει δίπλα από το κεφάλι της Ντάρια το δισκάκι. Η Κατερίνα το έκανε, αυτά είναι χειρονομίες. Η κίνηση του Πάνου δεν ήταν αντιαθλητική. Έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές και καλό είναι να βλέπουμε και τα δικά μας και των άλλων. Ο Πάνος δεν το έκανε για να σε προσβάλει. Δεν είπε κάτι προσβλητικό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε έκταση σε ένα ναι. Δεν έκανε κάτι για να προσβάλει το γυναικείο φύλο», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Σαλταφερίδου. «Στο παιχνίδι, όταν εγώ έριχνα, ήταν όλα τα άτομα μέσα στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και λέγανε “ναι, ναι, δεν έχει βάλει”. Εγώ δεν απευθύνθηκα προσβλητικά, να βρίσω ή να κάνω κάτι. Απλά όταν τελείωσε το παιχνίδι, γύρισα και είπα ναι στην Κατερίνα… Επειδή άκουγα όλο τον πάγκο να είναι δίπλα στο αυτί μου και να φωνάζει έντονα. Και γύρισα και είπα ένα ναι. Αλλά χωρίς να προσβάλω ή να κάνω κάτι, το οποίο θα κάτσω να το συζητήσω μετά. Ένα ναι ενός ανθρώπου μπροστά σε εφτά άτομα δεν νομίζω ότι προσβάλει κάποιον σε ένα παιχνίδι. Ούτε άσχημα λόγια ειπώθηκαν, ούτε τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Θεοδώρου. Νωρίτερα μαχητές και Διάσημοι για ακόμα μια φορά κλήθηκαν να μπουν στον αγωνιστικό στίβο και να τα δώσουν όλα. Το αγώνισμα της Πέμπτης απαιτούσε συνεργασία, ταχύτητα αλλά και ευστοχία τους και τελικά ήταν οι Διάσημοι οι νικητές στο αγώνισμα επάθλου του Survivor 2 με 10-2. Έτσι οι παίκτες των Διασήμων είχαν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν σε μια εντυπωσιακή βίλα με πισίνα και να απολαύσουν εκτός από τις ανέσεις και ένα πλούσιο γεύμα.

Η παρεξήγηση με τη χειρονομία

Όπως είναι γνωστό Πάνος Θεοδώρου έκανε μια χειρονομία προς την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία και σχολιάστηκε αρνητικά. Πάνω στην ένταση του αγώνα και στην πίεση την έδειξε με το δάχτυλο και της φώναξε. Εκείνη αντέδρασε και του είπε «Πανούλη πρόσεχε”». Φαίνεται ότι ο Πάνος Θεοδώρου κατάλαβε το λάθος του και πήγε να της ζητήσει συγγνώμη. Έτσι είπε στις κάμερες της παραγωγής η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ναι μεν είπε ότι τον συγχώρησε, ωστόσο δεν έδειξε να της έχει περάσει ο θυμός.