Οι παίκτες του Game of Love στο σημερινό και τρίτο επεισόδιο θα επιστρατεύσουν όλα τα μέσα που έχουν για να καταφέρουν να φτάσουν στον στόχο τους. Και αυτός δεν είναι άλλος από το να ανακαλύψουν τα ζευγάρια και να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των συμπαικτών τους.

Ο Μάνος προπονεί τη Μικαέλα και τη Στεφανία και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, συζητάνε και για τη σημερινή ψηφοφορία και την πρώτη τελετή αποκάλυψης.

GAME OF LOVE

Αθλητική δραστηριότητα θα υπάρξει και για τη Νάνσυ με τον Γιάννη ενώ εκδρομή σε καταρράκτες θα πάνε η Άννυ, ο Παναγιώτης Μητσάκος και ο Μάνος

Και η ώρα για την ψηφοφορία φτάνει. Ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος θα εξηγήσει στους παίκτες τη διαδικασία, ότι πρέπει να ψηφίσουν ένα ζευγάρι. Αφού ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, ακολουθεί η πρώτη τελετή αποκάλυψης.

GAME OF LOVE

Η τελετή θα κλείσει με τον Χάρη Χριστόπουλο να υπόσχεται μία έκπληξη για όλους καθώς δυο νέοι παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι. Είναι η Στέλλα σύντροφος του Παναγιώτη Παρούσου, και ο Δημήτρης το ταίρι της Αγγελικής. Ο Δημήτρης και η Στέλλα μπαίνουν για πρώτη φορά στην ομάδα.

GAME OF LOVE GAME OF LOVE GAME OF LOVE GAME OF LOVE GAME OF LOVE