Ξεκίνησε η πανευρωπαϊκή πιστοποίηση στο Digital Marketing από το IAB Hellas

Στόχος του προγράμματος είναι οι DIMAQ Professionals να βεβαιώσουν τις δεξιότητές τους σε 12 τομείς του Digital Marketing


MEDIA
16:07
27/03/2018
Ξεκίνησε η πανευρωπαϊκή πιστοποίηση στο Digital Marketing από το IAB Hellas
loading

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α' κύκλος πιστοποίησης «DIMAQ Professional», της πρώτης Επαγγελματικής Πιστοποίησης για επαγγελματίες του Digital Marketing στην Ελλάδα από το IAB Hellas.

Τελώντας υπό την αιγίδα του IAB Europe, ενός από τους σημαντικότερους φορείς για την ψηφιακή επικοινωνία στην Ευρώπη, το πρόγραμμα «DIMAQ» (Digital Marketing Qualifications) παρέχει τη δυνατότητα σε Έλληνες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Digital Marketing, να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους τόσο για την ελληνική αγορά digital marketing & media όσο και για τις αντίστοιχες διεθνείς πρακτικές. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην Αγγλική Γλώσσα, δίνοντας την ευκαιρία αναγνώρισης της πιστοποίησης DIMAQ σε Ευρωπαϊκό και σε διεθνές επίπεδο.

Στόχος του προγράμματος είναι οι DIMAQ Professionals να βεβαιώσουν τις δεξιότητές τους σε 12 τομείς του Digital Marketing:

DIGITAL BASICS, STRATEGY & PLANNING, DISPLAY ADVERTISING, SEARCH ENGINE MARKETING & SEO, VIDEO ADVERTISING, SOCIAL MEDIA & CONTENT MARKETING, MOBILE MARKETING, PROGRAMMATIC RTB, EMAIL MARKETING,

e-COMMERCE, ANALYTICS & UX, DIGITAL LAW

Για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων, παρέχονται επίσης ειδικά εκπαιδευτικά μαθήματα από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, πιστοποιημένους ως DIMAQ Trainers από το εξωτερικό. Περισσότερα για το πρόγραμμα πιστοποίησης, τους όρους συμμετοχής, αλλά και τις δυνατότητες που παρέχονται, μπορείτε να βρείτε στο www.dimaq.gr ή στα τηλέφωνα και γραφεία του IAB Hellas.

Η επόμενη εξέταση πιστοποίησης προγραμματίζεται για την Τετάρτη 3 Μαΐου, ενώ το πρόγραμμα προετοιμασίας ξεκινά την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018.

Νεόφυτος Οικονόμου –Γενικός Διευθυντής IAB Hellas,

Άντα Κυρκιλή – DIMAQ Master Trainer

[email protected]

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει