Για το τι ακριβώς συνέβη και το πώς αισθάνθηκε όταν της ανακοίνωσαν ότι το Dancing with the stars «κόβεται» μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Με ξάφνιασε! Γιατί μέχρι και την ημέρα που έγινε η ανακοίνωση, δεν υπήρχε ούτε φήμη που να υποδηλώνει ότι θα σταματούσε. Όμως από τη στιγμή που μου εξήγησαν το λόγο για τον οποίο δεν θα γινόταν τελικά -εξαιτίας του οικονομικού δηλαδή- τότε το σεβάστηκα. Άλλωστε ζούμε σε μια εποχή όπου όλα είναι άνω κάτω».

Αυτή τη στιγμή η Ζέτα δεν βρίσκεται πουθενά επαγγελματικά: «Από τη στιγμή που δεν έγινε το Dancing with the stars 3 και εφόσον δεν έκανα θέατρο από την αρχή της σεζόν, αυτό τον καιρό δεν κάνω τίποτα», δήλωσε στο περιοδικό Celebrity.

Μάλιστα δεν κρύβει πως η οικονομική κρίση την έχει αγγίξει αρκετά: «Τους πάντες έχει αγγίξει. Ακόμα και αν γινόταν η εκπομπή, πάλι θα με είχε αγγίξει γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι τα πράγματα στην τηλεόραση δεν είναι όπως παλιά. Υπάρχουν πολλές μειώσεις στα budgets των παραγωγών.

Εγώ, για παράδειγμα, φέτος ήθελα να κάνω τρία πράγματα και τελικά δεν έγινε κανένα. Περάσαμε ένα χειμώνα όπου δεν γνωρίζαμε αν θα συνεχίσουμε να είμαστε στο ευρώ ή αν θα πάμε για πτώχευση. Ήταν τόσο πολλές οι αλλαγές κάθε μέρα που περνούσε, που είναι λογικό κάποιες παραγωγές να παγώσουν για αργότερα.

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν ήταν μόνο η εκπομπή που διακόπηκε. Είχα συνομιλίες και για ένα σίριαλ που τελικά δεν έγινε, αλλά και για κινηματογράφο, αλλά εκεί που έλεγα ότι θα περάσω ένα χαλαρό χειμώνα χωρίς θέατρο, γιατί δεν ήθελα φέτος να κάνω παραστάσεις, τελικά έκανα στην κυριολεξία έναν πολύ χαλαρό χειμώνα. Ίσως όμως να είναι για καλύτερα. Μπορεί αργότερα να πάνε λίγο καλύτερα τα πράγματα και να γίνουν και καλύτερες παραγωγές».