Την Κυριακή των Βαΐων , η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία έχει ερμηνεύσει με τη μοναδική φωνή της μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων ετών, «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση στις 16.00 στη ΝΕΤ.

Η παρουσία της έντονη και ξεχωριστή στο μουσικό χώρο, αφήνοντας το στίγμα της σε κάθε εμφάνιση που πραγματοποιεί. Εξίσου έντονη όμως είναι η απουσία της από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Μετά από 6 χρόνια , η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράζεται μαζί μας τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής και της καριέρας της.

Τις εικόνες που έχει κρατήσει στο μυαλό και την καρδιά της από τον πατέρα της , τον οποίο έχασε σε ηλικία 11 χρόνων , τις όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια αλλά και το διωγμό που βίωσε σε ηλικία 7 χρόνων , όταν αναγκάστηκαν με την οικογένειά της να εγκαταλείψουν την Αλεξάνδρεια , αφήνοντας πίσω όλα τα υπάρχοντά τους…
«Αυτός ο διωγμός ήταν για εμένα μια ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο. Αλλά κατάφερα να προσγειωθώ… και να μη σκοτωθώ. Ήταν δύσκολα χρόνια, αλλά αυτό που έζησα όμως τότε με έκανε να μη φοβάμαι τη δουλειά , να μη φοβάμαι τη ζωή…..».

Για το πόσο επιφυλακτική έχει γίνει στις σχέσεις της, για όσα κέρδισε και όσα έχασε, για τους δικούς της ανθρώπους, τον «άγγελό» της, ενώ παράλληλα εξομολογείται τους φόβους της.

Τέλος, η δημοφιλής και αγαπημένη ερμηνεύτρια μιλά για το τι θυσίασε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική μουσική σκηνή αλλά και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα.