Απογοητευμένος από το MasterChef εμφανίζεται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος που πλέον δεν βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη συνέντευξη του στο DOT του ΣΚΑΪ μίλησε για τους λόγους που λίγο πριν ξεκινήσει το project του MasterChef αποφάσισε να αποχωρήσει, αφού δεν συμφωνούσε ως χαρακτήρας με την ριάλιτι αίσθηση που ήθελαν να δώσουν στο MasterChef.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε πως τον στεναχωρεί που βρίσκεται εκτός.

«Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγο της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. Απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια».

Όσον αφορά σε φράσεις που έχουν ακουστεί στο MasterChef 2 όπως το «σκουπίδι» που είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το πιάτο παίκτη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: «Το “μαγειρικό σκουπίδι” δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. Έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος».