Για τους λόγους αναβολής του νέου κύκλου του Dancing With The Stars για τη νέα τηλεοπτική σεζόν μίλησε ανοιχτά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Δεν συμβαίνει τίποτα παραπάνω ή τίποτα λιγότερο από αυτό που ανακοινώσαμε. Και δεν υπάρχει ούτε κρυφή ατζέντα, ούτε πράγματα από πίσω που δεν λέγονται. Είναι ραγδαία η πτώση και η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης το πρώτο τρίμηνο του 2012, δηλαδή έχει ξεπεράσει οτιδήποτε αναμενόμενο, είχε κινηθεί σε ρυθμούς που δεν τους περίμενε κανείς τόσο πτωτικούς. Οπότε θεωρήθηκε ως καλύτερη λύση να μετατεθεί, και όχι να αναβληθεί, για τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη, μόλις ξεκινήσει η νέα σεζόν».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε και στις φήμες περί άρνησης της Ζέτας Μακρυπούλια να συμμετάσχει στο show λόγω της μείωσης των αποδοχών της.

«Αλίμονο αν μία τόσο μεγάλη παραγωγή προσωποποιείται, αλίμονο αν μπορεί να προσωποποιηθεί στο πρόσωπο μίας παρουσιάστριας! Αλλά ταυτόχρονα μακάρι να μπορούσε να προσωποποιηθεί, επειδή αν ήταν αυτό ένα ζήτημα το οποίο πραγματικά ήταν “αγκάθι” -γιατί δεν ήταν, το λέω πολύ ξεκάθαρα- θα μπορούσε να είχε λυθεί πολύ εύκολα. Είναι πάρα πολύ ξεκάθαρο, το πρόβλημα είναι συνολικό. Αφορά όλο το κόστος της παραγωγής και αισιοδοξούμε ότι αυτό μπορεί να πέσει κι άλλο, ώστε να είναι εφικτό να γίνει τον Οκτώβριο».

Όσο για το κόστος του show… «Έχει μειωθεί σημαντικά, πάνω από 35%! Κανείς δεν κόβει μια εκπομπή χωρίς λόγο. Δυστυχώς, με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή, του πρώτου τριμήνου του 2012 και με πτωτικές τάσεις για τους επόμενους μήνες, θα πρέπει να κοπεί κι άλλο. Το οποίο δεν αφορά ένα και μόνο πρόσωπο. Θέλω να είμαι πάρα πολύ ξεκάθαρη. Η Ζέτα ήταν, είναι και θα είναι μέλος της οικογένειας που θεωρούμε όλοι εμείς (του ΑΝΤ1)».