Ο Σάκης Τανιμανίδης θα έχει και φέτος τον ρόλο του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor 2. Κατά την αναχώρησή του από την Ελλάδα και πριν το μεγάλο ταξίδι διάρκειας έξι μηνών στον Άγιο Δομίνικο μίλησε στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» και εμφανίστηκε αισιόδοξος και ενθουσιασμένος.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε μάλιστα πως στη συνέχεια θα ταξιδέψει κοντά του και η σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα. «Αισθάνομαι πολύ καλά που φεύγω μιας και πρόκειται να κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ», σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Είμαι ενθουσιασμένος για το ίδιο το παιχνίδι. Πέρυσι ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένος για τον Άγιο Δομίνικο», σχολίασε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και συνέχισε απαντώντας στο αν έχει γνωριστεί με τους παίκτες:

«Δεν τους έχω γνωρίσει τους παίκτες. Έχει τύχει να είμαι σε κάποια κάστινγκ που ήταν οι παίκτες αλλά δεν έχουμε γνωριστεί. Είναι καλύτερα να μην έρθουμε σε επαφή από πριν για να μπορέσει να υπάρχει αυτή η σχέση του παρουσιαστή με τους παίκτες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».