Πρεμιέρα στον τηλεοπτικό αέρα του Star έκανε χθες το βράδυ το MasterChef. Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, επέστρεψε με τον δεύτερο κύκλο, προκειμένου ν’ αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Οι τρεις σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους διαγωνιζόμενους, στους οποίους θα κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές, τη γεύση.

Ωστόσο από το πρώτο επεισόδιο υπήρξε ένα περιστατικό που έκανε έξαλλους τους κριτές.

Άφωνοι έμειναν οι Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς με τις απαντήσεις του διαγωνιζόμενου, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε και απάντησε στον παίκτη…

Ο Γρηγόρης στάθηκε μπροστά από τους κριτές του MasterChef και τους παρουσίασε ένα φιλέτο Wellington. Οι απαντήσεις, όμως, που έδινε και στους τρεις για διάφορα θέματα, δεν ήταν οι… καλύτερες.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε λόγο για ειρωνεία του διαγωνιζόμενου, ενώ έξαλλος έγινε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στον διαγωνιζόμενο: «Γρηγόρη, επέλεξες ένα πιάτο να το παρουσιάσεις μπροστά μας που είναι ημιτελές. Για κάποιο λόγο θεωρείς ότι ένα στοιχείο έλειπε από το πιάτο, ένα φαφλατάδικο, μπερδεμένο που είπες. Επειδή και οι τρεις δουλεύουμε σε εστιατόρια και υποδεχόμαστε κόσμο που ηλικιακά είναι πάνω κάτω κοντά σου, ξέρεις πώς τους ονομάζουμε; Μαγειρικούς τσαρλατάνους, οι οποίοι σκαλίζουν να βρουν στο ίντερνετ ότι μπορούν και πηγαίνουν μετά και έχουν ύφος, αραδιάζοντας τρεις σειρές αρλούμπες από πράγματα που δεν ξέρουν τι είναι. Δεν έχεις καμία θέση εδώ πέρα. Όχι μόνο μαγειρικά, αλλά και ως ύφος. Είναι καλό να υπερασπίζεσαι το πιάτο σου, αλλά να έχεις και κάτι να πεις».

«Και πολύ ήρεμα τα είπες. Η ειρωνεία ήταν μέχρι εκεί. Με πειράζει πάρα πολύ η ειρωνεία» είπε στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.