Ιωάννα Τούνη και Ραμόνα Βλαντή ήταν οι δύο παίκτριες που έμειναν στο τέλος να διεκδικούν τον τίτλο της νικήτριας του My Style Rocks. Τη στιγμή εκείνη της αγωνίας, όταν η Ευαγγελία Αραβανή ανέφερε το όνομα της Ιωάννας Τούνη, η Υβόννη Ντόστα σχολίασε στις συμπαίκτριές της: «Τώρα τι έγινε; Αυτή βγήκε;».

Η Υβόννη Ντόστα μίλησε στην εκπομπή ΕΔΩ και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή εκείνη του τελικού της εκπομπής μόδας του ΣΚΑΪ. «Την περιμέναμε την Ιωάννα, γιατί έχει πολύ μεγάλο φαν κλαμπ, όπως όλοι ξέρουμε. Εντάξει, δεν ξέραμε. Κι εμείς ήμασταν στη φάση που περιμέναμε να ακούσουμε ποιο όνομα και τι θα γίνει. Κι εγώ εκείνη τη στιγμή που λένε την Ιωάννα, λέω “Τι έγινε τώρα; Βγήκε νικήτρια; Αυτή είναι;”. Μπερδευτήκαμε λίγο. Κάτι πέταξα σε κάποια φάση και δεν ακούστηκε ωραίο. Αλλά δεν το εννοούσα έτσι. Ήμασταν λίγο τρελαμένες».

Για τη νικήτρια Ραμόνα σχολίασε πως «προσπαθούσε πολύ, έδειξε διάφορα πράγματα, έδειξε μόδα, νομίζω πως ναι. Κατά την άποψή ήταν περισσότερο υπερβολική από όσο θα έπρεπε. Στη συμπεριφορά. Αλλά έτσι είναι η Ραμόνα, ήταν αληθινή».

«Της Ιωάννας της άξιζε να είναι νούμερο 2, όχι για θέμα μόδας, της άξιζε για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της και το στιλ αυτό είναι… να βγάλεις κάτι δικό σου», συμπλήρωσε.

Ως προς τη νικήτρια που θα επέλεγε η ίδια, ανέφερε: «Ήμουν ανάμεσα στη Τζώρτζια, τη Ραμόνα και τη Βασιλική. Τη Βασιλική θα διάλεγα, όχι επειδή είναι φίλη μου, θα τη διάλεγα γιατί έχει προσωπικό στιλ».