Καλεσμένος στην Ελληνοφρένεια ήταν χθες ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε ο τσολιάς, ακόμα και όταν αυτές έγιναν λίγο πιο… τολμηρές!

«Έχεις κάνει μπάφο;» τον ρώτησε και ο κ. Μπακογιάννης είπε: «Ναι. Ναι, λοιπόν, είναι αλήθεια! Έχω αισθανθεί την ανάγκη να κάνω μερικές φορές στα οικογενειακά τραπέζια, αλλά δεν το έχω κάνει».

Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε με χιούμορ για το παιδί του με τη Σία Κοσιώνη.

«Έχουμε μια ανησυχία γι’ αυτό το παιδί. Επειδή τον είχε η Σία στην κοιλιά όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί. Φοβάμαι ότι θα το βρούμε μπροστά μας».

Η ερώτηση για τον Έκτορα Κουφοντίνα προκάλεσε λίγα λεπτά σιωπής. «Αν συναντούσες τον Έκτορα Κουφοντίνα τι θα του έλεγες;» ρωτήθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ αυτή τη στιγμή», είπε δηλώνοντας επίσης εξοργισμένος για την άδεια που δόθηκε στο «πιστόλι» της 17Ν.

«Με εξοργίζει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι κατά συρροή δολοφόνος, που έχει εν ψυχρώ δολοφονήσει 11 ανθρώπους, που αποφάσισε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, με ξεπερνά. Όταν ο πατέρας σου έχει φάει τόσες σφαίρες, πίστεψέ με, η βία είναι με τα όπλα και τις σφαίρες» είπε.