Η Μαρί Κυριακού για άλλη μία εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο ενδιαφέρονται και επίκαιρα θέματα, που αφορούν όλους μας. Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1, «Με Αγάπη» καθημερινά, ο κόσμος γίνεται καλύτερος!

Γραμμή με Αγάπη

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει πως η προσφορά συνεχίζεται μέσα από τη Γραμμή με Αγάπη κι αυτή τη φορά στηρίζει 10 νέα ιδρύματα.

Στήριξη σε άπορα παιδιά
Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας παρουσιάζει το Ίδρυμα Χατζηκώνστα. Το Ίδρυμα αυτό,
εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσφέρει ουσιαστική στήριξη σε άπορα παιδιά, αλλά και στις οικογένειές τους.

Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Σε αυτό, βρίσκουν στήριξη τα παιδία που οι οικογένειές τους δεν μπορούν να τους προσφέρουν την απαραίτητη φροντίδα.

Παιδί και ντροπή

Η ντροπή είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα. Όταν όμως κυριαρχεί στη ζωή του παιδιού και παρατείνεται για μεγάλο διάστημα, είναι ανησυχητικό. Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 12:50, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για το πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.

Κλιματική αλλαγή
Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της στο σύνολο της οικονομίας και στο φυσικό περιβάλλον είναι επιστημονικά αποδεδειγμένες, όπως και η αύξηση της θερμοκρασίας. Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού μας εξηγεί πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη για να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, είναι επιτακτική!