Στην αντεπίθεση αναμένεται να περάσει ο Alpha προκειμένου να διεκδικήσει ισχυρό μερίδιο τηλεθέασης αλλά και διαφημιστικής πίτας.

Ο σταθμός αλλάζει με την απόκτηση του μετοχικού ελέγχου από το Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος φιλοδοξεί να δώσει στο τηλεοπτικό σταθμό την παλιά του αίγλη.

Σε πρώτη φάση θα ενισχυθεί το δελτίο ειδήσεων με την προσθήκη σχολιαστών που έχουν κύρος και απήχηση στην κοινή γνώμη.

Θεωρείται βέβαιο ότι στο καθημερινό δελτίο ειδήσεων θα μετέχει ως σχολιαστής ο Γιάννης Παπαγιάννης, όπως βέβαιη θεωρείται και η παρουσία των δημοσιογράφων Δήμου Βερύκιου και Γιώργου Βλάχου, ενώ αναμένεται να προστεθούν κι άλλα ηχηρά ονόματα.

Στην παρουσίαση του δελτίου παραμένει ο Αντώνης Σρόιτερ χωρίς να αποκλειστεί η έκπληξη να δούμε κάποια στιγμή τα ηνία της παρουσίασης να περνάνε στον Παπαγιάννη.

Σημαντικό ρόλο στο νέο προφίλ του καναλιού της Κάντζας θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, και ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Δημήτρη Κοντομηνά ενώ τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης αναλαμβάνει ο Μάνος Κακλαμάνος. Ο Λάκης θα αναλάβει το ψυχαγωγικό τομέα του σταθμού ενώ δεν αποκλείεται να έχει βαρύνοντα ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος.

Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο το νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται στα κανάλια, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα δυναμικό comeback.