Φινάλε ετοιμάζεται να κάνει η δημοφιλής καθημερινή σειρά του Mega, «Η ζωή της άλλης», καθώς το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου. Η Κάτια Καλλιφατίδη, η Ελπίδα Φωτίου, η Ξένια Παππά και όλοι οι χαρακτήρες που τις πλαισίωσαν φτάνουν στο τέλος των περιπετειών τους και βρίσκουν ο καθένας το δρόμο τους.

Στο τελευταίο επεισόδιο, που έχει γυριστεί από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, θα δούμε την κατάσταση της Βάσως να μην εμπνέει πλέον καμία ανησυχία και τον Ακριτίδη να της δίνει εξιτήριο και την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν… Από την άλλη, η Κάτια θα αποκαλύψει στον Ανδρόνικο το μεγάλο της μυστικό, ενώ ο Σωτήρης θα αρχίσει να αντιμετωπίζει τις συνέπειες απ’ τις παρανομίες του. Τέλος, η Κάτια θα αποφασίσει να φύγει με τον Πέτρο και θα προτείνει στην Ελπίδα να τους ακολουθήσει, με την Ξένια να έχει απομείνει μόνη και αισθάνεται παγιδευμένη από παντού.

Η «Ζωή της άλλης» κατά τη διάρκεια των τριών σεζόν προβολής της, απέκτησε φανατικό κοινό στην απογευματινή και τη βραδινή ζώνη. Υψηλά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωσε από την πρώτη ημέρα προβολής της, με το μέσο όρο όλων των σεζόν να ανέρχεται σε 47,2% χωρίς φυσικά να συμπεριλαμβάνονται τα τελευταία επεισόδια.

Τη μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε η σειρά ανάμεσα στο γυναικείο κοινό με τα νούμερα τηλεθέασης για τις ηλικίες 15-24 να αγγίζουν το 57,5% και τα αντίστοιχα για τις ηλικίες 25-44 να ανέρχονται σε 44,7%. Σε απόλυτους αριθμούς, ο μέσος όρος των τηλεθεατών ανήλθε σε 1.856.000 άτομα ενώ πάνω από 2.500.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά έστω και για 1 λεπτό!

Εντυπωσιακοί είναι ακόμη οι αριθμοί που χαρακτήρισαν τη σειρά. Συνολικά, 401 επεισόδια γυρίστηκαν στα οποία συμμετείχαν πάνω από 35 βασικοί ηθοποιοί, ενώ για την παραγωγή εργάστηκαν καθημερινά 120 άνθρωποι. Γράφτηκαν 13.700 σελίδες σεναρίουκαι για να γυριστούν αυτές απαιτήθηκαν 8.000 ώρες και άλλες 20.000 ώρες για το μοντάζ και το μιξάζ! Για τα καθημερινά πολύωρα γυρίσματα και των δύο συνεργείων, εκτός από τους χώρους του πλατό, χρησιμοποιήθηκαν και φυσικοί χώροι όπως σπίτια για ορισμένους από τους χαρακτήρες αλλά και τοποθεσίες όπως τα Λιμανάκια της Βάρκιζας για τη σκηνή του θανάτου του Στέφανου.

Κατά τη διάρκεια των τριών σεζόν μετάδοσης, το κοινό είδε την ορφανή Ελπίδα να βρίσκει τους γονείς της, την αδίστακτη και σκληρή Κάτια και καταλαβαίνει και να διορθώνει τα λάθη του παρελθόντος, ενώ την αρχικά αθώα, Ξένια να φτάνει στο έγκλημα για να αρπάξει όσα θεωρούσε ότι της ανήκαν.