Έξαλλες φαίνεται ότι έγιναν οι φανατικές θαυμάστριες του Ντάνου, από τα όσα σχολίασε για την προσωπικότητα και την αγωνιστικότητά του χθες στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» η Πηγή Δεβετζή.

«Έχει μια προσωπικότητα που θέλει πάντα να κερδίζει. Θέλω λίγο να δουλέψει το fair play του, αυτό θα του έλεγα. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του στο παιχνίδι, είναι μαχητικός πολύ. Αγωνίζεται πολύ καλά, έχει και καλά σωματικά προσόντα. Αθλητικά και αγωνιστικά είναι πολύ καλός» είπε στην Ελεωνόρα Μελέτη η αθλήτρια του τριπλούν.

Η ατάκα της για το fair play φαίνεται όμως ότι εξόργισε τα κορίτσια που θέλουν ο Ντάνος να βγει νικητής. Αυτό είπε η Πηγή Δεβετζή σήμερα στην κάμερα του Happy Day, τονίζοντας με χιούμορ: «Ντανούλες χαλαρώστε».

«Θέλω να πάω να σπουδάσω ψυχολόγος και ψυχίατρος! Ξαφνικά έλαβα μηνύματα από κάτι κοριτσάκια που με βρίζανε! Δεν ξέρω, είπα εγώ κάτι κατά του Αγγελόπουλου; Είπα ότι είναι ο καλύτερος αγωνιστικά και αυτό φαίνεται! Γιατί βρε Ντανούλες, γιατί; Τι να σας πω, μιλάμε για βρισίδια. Ντανούλες χαλαρώστε» είπε.