Το reality που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων είναι έτοιμο να επιστρέψει με παλιά και νέα πρόσωπα.  Ο παραγωγός των «Νοικοκυρών», Μαρκ Γιάνσεν, είναι σε επικοινωνία με τον ΑΝΤ1 για να εγκριθεί ο δεύτερος κύκλος του reality ο οποίος θα αλλάξει concept και θα ονομάζεται «Housewives in Crisis».

Τέλος στη δόξα, τα πλούτη και τα ακριβά σπορ. Οι «νοικοκυρές» έρχονται … αντιμέτωπες πλέον με την κρίση! Ποια είναι τα πρόσωπα όμως που αποτελούν επιλογές της παραγωγής;

Η Χρυσάνθη Ραψομανίκη, είναι από τα πρόσωπα της λίστας, όπως και η Μάντα Παπαδάκου, που είναι σύζυγος του αδερφού της Ορθούλας. Η Εύη Αδάμ αλλά και ο Τρύφωνας Σαμαράς, το όνομα του οποίου θεωρείται μια ευχάριστη αλλαγή και προσθήκη.

Ο Ολλανδός παραγωγός, ο οποίος έχει και τα δικαιώματα του show, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια θα είναι η τελική εξάδα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και οκτάδα. Αβέβαιο επίσης είναι αν θα συμμετάσχουν και στη δεύτερη σεζόν, κάποιες από τις νοικοκυρές του πρώτου κύκλου.

«Σειρά προτεραιότητας έχει για εμάς ο Αnt1», λέει ο Μαρκ Γιάνσεν. Επίσης αποκαλύπτει στο «TV Εθνος» ότι ο Alpha είχε προσπαθήσει να βγάλει παρόμοιο reality στον αέρα.