Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας μιλώντας για την απουσία του από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια υπογράμμισε πως δεν του κόστισε καθόλου στη δουλειά του αλλά το αντίθετο.

«Ήταν σωτήριο γιατί αφοσιώθηκα στο θέατρο και τη συγγραφή των έργων που έγιναν βιβλία όπως το “Γηραιά ηθοποιός χάνει τον έλεγχο”, το οποίο μεταφράστηκε στα αγγλικά και κυκλοφορεί και στην Αμερική», τόνισε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, σχολίασε το γεγονός ότι άφησε την τηλεόραση για τη συγγραφή βιβλίων αφού αισθάνθηκε πως έχει κλείσει ένας κύκλος και έπρεπε να κάνει πράγματα που είχε παραμελήσει.

«Στην πορεία όμως με πέτυχε και η κρίση, κατά την οποία κανείς δεν είναι απαραίτητος παρά μόνο οι Τούρκοι. Δεν το αντιμετώπισα με οδύνη, με ενδιαφέρει απλά να είμαι επί της ουσίας καλλιτέχνης. Θέλω να είμαι καλλιτεχνικά δημιουργικός χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να είμαι αυτοκράτορας του ΑΝΤ1 και της τηλεόρασης. Αυτά είναι για τη φτηνή κατανάλωση μεσημεριανών, κουτσομπολίστικων εκπομπών» κατέληξε ο ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.