Είναι γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την συνεργασία τους στο World Party, είχαν τσακωθεί…

Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν το είχε παραδεχθεί, ειδικά ο Σάκης ο οποίος μιλάει και περισσότερο στις κάμερες, όπου συνεχώς έλεγε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα κλπ…. Το βράδυ της Τρίτης ο παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος για πρώτη φορά επιτέλους παραδέχθηκε ότι είχαν τσακωθεί…

«Εντάξει, δεν νομίζω να έχεις έναν φίλο και να μην έχεις τσακωθεί ποτέ στην ζωή σου. Εδώ εσύ που κοιμόσουν κάθε βράδυ με την γυναίκα σου χώρισες. Ναι τσακωθήκαμε, αλλά τα βρήκαμε όπως κάνουν όλοι οι φίλοι. Με τον Γιώργο είχαμε πολύ καλές φάσεις και άλλες που δεν ήταν και τόσο καλές. Ασφαλώς πλέον και μιλάμε και κάνουμε παρέα, δεν υπάρχει πρόβλημα…».

Σημειώνεται ότι το Survivor αναμένεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από την οθόνη του ΣΚΑΪ, ωστόσο, πολλά είχαν ακουστεί, σχετικά με το ποιος θα το παρουσιάσει. Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν στο επίκεντρο και το όνομά του ακουγόταν πολύ έντονα και πλέον είναι επίσημο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης από την άλλη μεριά, έχει επίσης κάνει συζητήσεις για ταξιδιωτική εκπομπή εντός Ελλάδας, αντίστοιχες με αυτές που είχαν κάνει παλαιότερα ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δημοσιεύματα λένε ότι μόλις ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης έμαθε για τις συζητήσεις αυτές δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως ο ίδιος δεν θέλει να είναι στο ίδιο κανάλι με τον πρώην κολλητό του…