Νέο επεισόδιο στην κόντρα του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Μπέζου και του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα ξέσπασε με τον ηθοποιό να μιλά για «σαχλαμάρες που κάνουν νούμερα» και τον παρουσιαστή να υποστηρίζει πως ο Γιάννης Μπέζος αδικεί τον εαυτό του!

Η αντιπαράθεση των δύο ανδρών άρχισε όταν ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε το «κόψιμο» του «Μη Με Σκας» λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «τα νούμερα δεν μετράνε την εκτίμηση του κοινού, μετράνε μόνο την ώρα που τα βλέπουμε». «Δεν μπορούμε, όταν κάνουμε επιτυχία να μην μιλάμε καθόλου και να λέμε μια χαρά είναι τα νούμερα, και όταν δεν κάνουμε επιτυχία να μιλάμε», απάντησε τότε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ωστόσο ο Γιάννης Μπέζος φρόντισε να σηκώσει το γάντι… «Πολλές σαχλαμάρες κάνουν νούμερα, δεν είναι μόνο οι σειρές, είναι αντάξια των τηλεθεατών, ο καθένας επιλέγει αυτό που πραγματικά του αξίζει. Όλοι μας τρώμε fast food, δεν το εκτιμάμε ιδιαίτερα, το τρώμε όμως γιατί είναι πρόχειρο και είναι μπροστά μας. Αν εγώ βγάλω το παντελόνι μου τώρα και μείνω με το σώβρακο, θα κάνετε μεγάλη τηλεθέαση. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όμως», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε και είπε: «αδικεί πολύ τον φίλο μου Γιάννη Μπέζο η δήλωσή του αυτή. Τον αδικεί να λέει ότι το εύπεπτο κάνει νούμερα. Επειδή πικράθηκε τώρα που έκανε ένα σίριαλ που δεν είχε την ανάλογη τηλεθέαση. Δεν το έχω δει και δεν έχω άποψη, αλλά δεν είχε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Όμως, δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Δεν σημαίνει ότι απέτυχε ο Γιάννης. Αυτοί που βλέπουν τηλεόραση είναι αυτοί που πάνε και ψηφίζουν, σε αυτή την κοινωνία ζούμε. Ο Γιάννης αδικεί τον εαυτό του γιατί έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες».