Από τις 5 το πρωί αύριο έως και τις 5 το πρωί του Σαββάτου θα απέχουν από τα καθήκοντά τους οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης μετά από απόφαση της Ένωσής τους.

Οι τεχνικοί προχωρούν σε δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες (5:00 το πρωί της Τρίτης μέχρι 5:00 το πρωί της Πέμπτης και από τις 5:00 της Πέμπτης μέχρι τις 5:00 του Σαββάτου) με αποτέλεσμα να μη μεταδίδεται καθόλου ζωντανό πρόγραμμα.

Οι τεχνικοί ζητούν την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, που θα αναπληρώνουν το χαμένο εισόδημά τους και θα εξασφαλίζουν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

«Η 4ήμερη απεργία μας πρέπει να στείλει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας, να υψώσουμε ανάστημα, να απελευθερωθούμε από το φόβο και τη μοιρολατρία, να ξεθαρρέψουμε και να πιστέψουμε στη δύναμή μας. Να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες.» αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.