Σήμερα το βράδυ στις 9 η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει για να ανοίξουμε τρία καινούργια πακέτα.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια 22χρονη κοπέλα από την Αθήνα, η οποία έχει την ελπίδα ότι μέσα από την εκπομπή θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον πατέρα της.

Η αποστολέας δεν τον γνώρισε ποτέ από κοντά τον πατέρα της και έχει δει το πρόσωπό του μόνο σε φωτογραφία καθώς εκείνος έφυγε από τη χώρα όταν αυτή ήταν μόλις ενός έτους.

Η νεαρή κοπέλα ξέρει από τη μητέρα της ότι η βασική αιτία του χωρισμού της από τον πατέρα της ήταν η εξάρτησή του από το αλκοόλ. Η αποστολέας έχει ακούσει διάφορες ιστορίες για ακραίες συμπεριφορές κι έτσι δεν ξέρει τι να περιμένει. Αυτό που επιθυμεί πολύ είναι να μάθει, από τον ίδιο, γιατί τόσα χρόνια ήταν απών. Άραγε θα επαληθευτούν οι φόβοι της νεαρής κοπέλας;

Ποια αποκάλυψη θα δώσει άλλη τροπή στην εξέλιξη της ιστορίας;…

Η δεύτερη αποστολέας είναι η Χαρούλα η οποία μαζί με την κόρη της στέλνει πακέτο για να συναντήσει, μετά από 29 χρόνια, την ομαδάρχη της από την Παιδόπολη «Αγία Ελένη», στα Ιωάννινα.

Η Χαρούλα αναγκάστηκε από έξι ετών να αποχωριστεί την οικογένειά της, για καθαρά οικονομικούς λόγους και να περάσει την πόρτα του Ιδρύματος.

Εκεί γνώρισε την παραλήπτρια η οποία, αν και δεν είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, της άνοιξε την αγκαλιά της και έγινε γι’ αυτήν μάνα, φίλη και προστάτης. Για 6 χρόνια αποστολέας και παραλήπτρια ήταν αχώριστες.

Όμως, κάποια στιγμή οι δυο γυναίκες χωρίστηκαν με απότομο τρόπο. Ωστόσο η Χαρούλα δεν έπαψε στιγμή να την σκέφτεται. Θα καταφέρει να την ξανασυναντήσει;

Το άνοιγμα του τρίτου πακέτου θα μας ταξιδέψει στη Λευκωσία αλλά και στην Φθιώτιδα.

Αποστολέας του είναι η Τζούλη Μάγκα, η γνωστή ερμηνεύτρια που υπηρετεί πιστά το παραδοσιακό τραγούδι στο πλευρό του συντρόφου της, «τζαζίστα των Βαλκανίων», Γιώργου Μάγκα.

Η Τζούλη θέλει να γυρίσει πίσω 30 χρόνια και να εντοπίσει την καλή της φίλη Μάρω.
Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν στην Αυστραλία αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον και οι κοινές τους αγωνίες τις έφεραν κοντά.

Η παραλήπτρια του πακέτου αναγκάστηκε να φύγει από την Κύπρο, μετά την εισβολή του 1974, και να προσπαθήσει να ξαναχτίσει τη ζωή της στην Αυστραλία. Η Τζούλη στάθηκε στο πλευρό της σαν μεγαλύτερη αδελφή.

Ποια είναι η υπόσχεση που θέλει να τηρήσει η Τζούλη απέναντι στη φίλη της;