Ποικίλες είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις για τη σημερινή ημέρα. Η μπάλα έχει την τιμητική της με τρεις αγώνες, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision είναι ό,τι καλύτερο για τους φαν της. Εναλλακτικά, ο Ζεράρντ Ντεπαρντιέ πρωταγωνιστεί στο «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΟΛ. ΒΟΛΟΥ – ΠΑΟΚ
Σούπερ Λίγκα
NOVASPORTS 2, 19.30

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου
NOVASPORTS 3, 20.30

Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Σκηνοθεσία: Φρεντερίκ Φορεστιέ, Τόμας Λάνγκμαν
Παίζουν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Κλόβις Κορνιγιάκ, Αλέν Ντελόν, Βανέσα Χέσλερ, Ζαν Πιέρ Κασέλ, Ερίκ Τομά

Τυφλά ερωτευμένος με την πανέμορφη Ειρήνη, πριγκίπισσα της Ελλάδας, ο νεαρός Γαλάτης Καψουρίξ δεν επιθυμεί τίποτε άλλο παρά να κερδίσει την καρδιά της. Όμως, προς το παρόν, ο Καψουρίξ ταλαιπωρεί τους συγχωριανούς του με τους αναστεναγμούς του και την.. υπέρβαρη θλίψη του. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ, που δεν αντέχουν να τον βλέπουν στεναχωρημένο, αποφασίζουν να τον βοηθήσουν να διεκδικήσει την Ειρήνη. Έτσι, όταν η κοπέλα ανακοινώνει πως θα παντρευτεί όποιον νικήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στρώνονται αμέσως στη δουλειά για να προπονήσουν τον Καψουρίξ καθώς ο τελευταίος δεν φημίζεται για τις αθλητικές του επιδόσεις.
STAR, 21.00

ΠΑΟ – ΑΕΚ
Σούπερ Λίγκα
NOVASPORTS 1, 21:45

56oς ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ EUROVISION – 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Σε απευθείας μετάδοση από τη Γερμανία ο δεύτερος ημιτελικός της Εurovision, όπου οι χώρες που συμμετέχουν θα προσπαθήσουν να περάσουν στην επόμενη φάση του τελικού…
ΝΕΤ, 22:00