Γέλιο, αλήθειες, τραγούδι και χαρά υπόσχεται για ακόμη μια Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τζαντίρι Νιουζ». Ξεκαρδιστικά βίντεο και καυστικά σχόλια από τον… μετρ του είδους είναι η επιλογή για όσους μείνουν σήμερα απόψε. Την ίδια ώρα ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς, ο Άντονι Χόπκινς πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ απογειώνοντας το με την δυνατή ερμηνεία του, ενώ o Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δίνουν τη δική τους μάχη στο μπάσκετ απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Σιένα αντίστοιχα.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΑΛ ΤΖΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ
Στη σκηνή του Αλ Τζαντίρι Νιουζ καλεσμένος του Λάκη θα είναι σήμερα ο Αντώνης Ρέμος και θα γίνει για ακόμη μια φορά… της Τρίτης!
ALPHA, 21.00

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

EUROLEAGUE
21.45, ET-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΙΕΝΑ
EUROLEAGUE
21:00, NOVASPORTS 3

ΕΝΣΤΙΚΤΟ
Σκηνοθεσία: Γιον Τούτελταμπ
Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μόρα Τίρνεϊ, Τζορτζ Τζούντζα

Ο ανθρωπολόγος Ίθαν Πάουελ ήταν αγνοούμενος δύο χρόνια και ξαναδίνει σημεία ζωής, όταν ξαφνικά επιτίθεται σε μια ομάδα λαθροκυνηγών γοριλών, σκοτώνοντας δύο από αυτούς! Τώρα πια, έγκλειστος σ’ ένα ψυχιατρικό ίδρυμα της Φλόριντα, ο Πάουελ αποτελεί την πιο σημαντική «κλινική περίπτωση» του Δρ. Τίο Κάλντερ. Επί δύο ολόκληρα χρόνια, ο διακεκριμένος ανθρωπολόγος, προκειμένου να επιβιώσει, είχε μάθει να συμβιώνει με τους γορίλες!
STAR, 21.00