Όσοι αποφασίσουν σήμερα να μείνουν μέσα δεν θα απογοητευτούν, αφού θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια ταινία με λαμπερό καστ. Το «Κωδικός Swordfish» είναι μια περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους Τζον Τραβόλτα, Χιου Τσάκμαν και την εκρηκτική Χάλε Μπέρι. Εάν δεν σας αρέσουν τα κατασκοπευτικά παιχνίδια και προτιμάτε διαφορετικού περιεχομένου προγράμματα, τότε «Σπίτι από την αρχή» είναι η κατάλληλη επιλογή για σήμερα. Η Σίσσυ Φειδά και η παρέα της δίνουν χαμόγελο σε οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φτιάξουν το σπίτι τους.

To newsbeast.gr προτείνει για σήμερα:

ΚΩΔΙΚΟΣ: SWORDFISH
Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Σένα
Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Χιου Τζάκμαν, Χάλε Μπέρι, Ντον Τσιντλ, Βίνι Τζόουνς, Σαμ Σέπαρντ

Ένας χαρισματικός κατάσκοπος με τη βοήθεια ενός χάκερ προσπαθεί να κάνει δικό του ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό. Ο χάκερ, ο οποίος είναι πρόσφατα αποφυλακισμένος, το μόνο που επιθυμεί είναι να πάρει πίσω την κόρη του από την πρώην σύζυγό του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη ληστεία, ανακαλύπτει ότι είναι το πιόνι μιας επιχείρησης…
STAR, 21.00

ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Η Σίσσυ Φειδά και η παρέα της προσπαθούν μέσα σε τρεις μέρες να κάνουν ένα σπίτι καινούργιο. Η αποστολή τους είναι δύσκολη, ωστόσο τα χαμόγελα που χαρίζουν είναι η καλύτερη ανταμοιβή.
ALPHA, 22.00