Την «ασυμφωνία χαρακτήρων» που είχαν τραγουδήσει πριν από 27χρόνια η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν στην πίστα του J2US η Δώρα Παντελή με τον νέο της παρτενέρ, Αναστάσιο Ράμμο.

Η δημοσιογράφος έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της αλλά οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθειά τους. Όπως είπε ο Αναστάσιος Ράμμος δεν έκαναν πρόβες παρά μόνο σήμερα καθώς ο τραγουδιστής ήταν άρρωστός, κάτι που φαίνεται πως επηρέασε ξεκάθαρα τη σημερινή τους εμφάνιση.

«Το κομμάτι αυτό είναι ζόρικο πολύ σίγουρα και τους δυο. Η διφωνία είναι πολύ δύσκολο, δεν είναι κάτι βατό και εύκολο. Το κορίτσι μας έχει άγχος και αυτό φάνηκε στη φωνή της αλλά νομίζω ότι όλοι έχουν πάντα άγχος όταν λένε τραγούδια δικά μας, της Δέσποινας (σ.σ. Βανδή) και δικό μου. Είχες ένα ωραίο ρεφρέν, πάτησες πάρα πολύ ωραία πάνω στον Αναστάση.

Το κουπλέ ήταν σαφώς πιο μαζεμένο και είχε μια αστάθεια, παρόλα αυτά δικαιολογείσαι γιατί δεν έκανες ούτε μια πρόβα και τέτοια τραγούδια θέλουν πάρα πολλές πρόβες» είπε η Καίτη Γαρμπή για την προσπάθεια που έκαναν η Δώρα Παντέλη και ο Αναστάσιος Ράμμος.