Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης ολοκληρώθηκε η εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ το βράδυ της Κυριακής.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχτηκαν τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Μίλτο Πασχαλίδη για να πουν οριστικό αντίο στους τηλεθεατές.

Αφού τραγούδησαν όλοι μαζί το «Ταξίδι», οι παρουσιαστές της εκπομπής είπαν το δικό τους αντίο στο τηλεοπτικό κοινό, με δάκρυα στα μάτια. Το ίδιο συγκινημένοι ήταν όλοι οι μουσικοί αλλά και οι καλεσμένοι.

Πορτοκάλογλου: Η ανάγκη μου είναι να γυρίσω στον χώρο μου

Στο δικό του «αντίο» ο Νίκος Πορτοκάλογλου εξήγησε ότι έχει ανάγκη να επιστρέψει στη δουλειά του, που είναι να γράφει τραγούδια. Όπως εξήγησε: «Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές».

«Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε “μην σταματήσετε”. Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να καταλήγει: «σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια» είπε έντονα φορτισμένη η Ρένα Μόρφη.