Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες της Μπλε ομάδας έχασαν και η ήττα τους έφερε στην επιφάνεια τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας. Η υποψηφιότητα της Μαριλίνας μπορεί για κάποιους να ήταν αναμενόμενη ήταν όμως η δική της επιμονή να ψηφιστεί που την επισφράγισε.

Μετά από το εκρηκτικό χθεσινό Συμβούλιο, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες των δύο ομάδων θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους και θα πρέπει να ενωθούν και να βάλουν τα δυνατά τους αν θέλουν να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία.

Η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία

Τα ματσαρίσματα παίζουν καθοριστικό ρόλο κι αυτό ήταν κάτι που αποδείχθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο. Αυτό είναι και το ζητούμενο για τις δύο ομάδες που θα μπουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία. Τα αίματα ανάβουν για ακόμα μία φορά και η ένταση δεν θα αργήσει να ξεσπάσει.

Με το βλέμμα στραμμένο στην νίκη, οι δυο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν την νίκη. Μια ομάδα όμως θα τα καταφέρει. Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα κερδίσει και θα πάει ασφαλής στο Συμβούλιο του Νησιού, αναμένεται να είναι η Μπλε. Αυτό σημαίνει ότι η Κόκκινοι θα χρειαστεί να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους.

Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor, η Μαριλίνα βγήκε στον τάκο και αναμένει να δει ποιος ή ποια θα βρεθεί στο πλευρό της στον τάκο. Μετά την ήττα των Διασήμων, οι Κόκκινοι καλούνται να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η επικρατέστερη παίκτρια η οποία αναμένεται να βγει υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ευγενία Μπόρλα.

Η τελική επιβεβαίωση των spoiler αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.