Το «έλα να δεις» έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στο One Channel, κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νομοσχέδιο που αφορούσε τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Βλάχος, θέλησε να διευρύνει την κουβέντα προκαλώντας τις διαφωνίες των παρευρισκόμενων στο πάνελ μεταξύ αυτών και της Ελίζας Βόζεμπεργκ από τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Τάκη Χατζή.

«Συγγνώμη, έχετε την εντύπωση ότι σας ακούει κανένας τώρα; Εγώ σας αφήνω, γιατί είναι για γέλια όλο αυτό. Τι είναι αυτό το πράγμα;», διερωτήθηκε αρχικά ο δημοσιογράφος και συντονιστής της εκπομπής για να πάρει τον λόγο ο Πάνος Βλάχος και να ακολουθήσει μια έντονη στιχομυθία ανάμεσά τους.

Βλάχος: Όχι, δεν είναι για γέλια, κύριε Χατζή! Καθόλου για γέλια! Δεν είναι για γέλια.

Χατζής: Κύριέ μου, άμα μιλάτε όλοι μαζί είναι για γέλια. Κατάλαβε τι λέω!

Βλάχος: Αφού δεν μας αφήνετε να μιλήσουμε.

Χατζής: Εγώ δεν σε αφήνω να μιλήσεις; Δεν σας αφήνουμε να μιλήσετε; Έχουμε δικτατορία του Τύπου εδώ.

Βλάχος: Έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, βεβαίως.

Χατζής: Ποια άλλα μέτρα και άλλα σταθμά; Είναι ντροπή να το λέτε σε εμένα αυτό.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβησαν οι υπόλοιποι καλεσμένοι με τον Τάκη Χατζή να προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.

Βλάχος: Εντάξει, κύριε Χατζή. Τι κοπανάτε; Δεν κατάλαβα; Τι κοπανιόμαστε; Πού είμαστε, στο σχολείο; Στο σχολείο είστε και μας κοπανάτε;

Χατζής: Με προσβάλατε, κύριε! Με προσβάλατε!

Βλάχος: Εγώ δεν κάθομαι σε αυτή την εκπομπή.

Χατζής: Να φύγετε, κύριε! Να φύγετε!

Βλάχος: Μας κοπανάτε και το χέρι από πάνω.

Χατζής: Όχι, κύριε. Το κοπανάω γιατί δεν μπορείτε να κάνετε συζήτηση.

«Ντροπή, ντροπή», είπε ο Πάνος Βλάχος, αφού είχε σηκωθεί από τη θέση, ενώ αποχώρησε από το πλατό με τον Τάκη Χατζή να λέει: «Κάνε μας τη χάρη, λοιπόν. Άσε μας, μωρέ, φύγε. Κυρία Βόζεμπεργκ, συγγνώμη δηλαδή, αλλά αυτό που κάνετε ήταν απαράδεκτο. Φωνάζετε, κάνετε, ράνετε. Μα θύμωσε τώρα και ο κύριος… Τι είναι εδώ δηλαδή; Κωλ…είο είναι; Πάμε να κάνουμε μια εκπομπή και σας λέω “μη μιλάτε όλοι μαζί γιατί είναι αστείο αυτό που γίνεται και δεν σας ακούει κανένας”. Τι δεν καταλαβαίνετε; Τον κ. Βλάχο τον έχω φέρει 17 φορές εδώ και γύρισε και μου είπε για ελευθερία του Τύπου, ντροπή».