Εκτός τηλεοπτικού αέρα βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς τη φετινή σεζόν καθώς ήθελε να ξεκουραστεί και να γεμίσει «μπαταρίες». Ο παρουσιαστής έβαλε στον «πάγο» το «Καλό μεσημεράκι» που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους θαυμαστές του, έφτιαξε τις βαλίτσες του και ξεκίνησε να κάνει αυτό που ήθελε… Δηλαδή, ταξίδια σε μακρινούς εξωτικούς προορισμούς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απουσίας του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Νίκος Μουτσινάς δέχθηκε βροχή προτάσεων προκειμένου να επιστρέψει.

Το όνομα του παρουσιαστή πρόσφατα ακούστηκε και για το Your Face Sounds Familiar και πως θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Όπως, όμως, όλα δείχνουν, ο Νίκος Μουτσινάς ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση για το ποιο κανάλι θα είναι η νέα του επαγγελματική στέγη.

Όποια όμως κι αν είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για την εκπομπή «Happy Day», ο Νίκος Μουτσινάς έχει θέσει έναν απαράβατο όρο.

Ποιος είναι αυτός;

Ο ένας και απαράβατος όρος του Νίκου Μουτσινά για να συμφωνήσει με κάποιον σταθμό είναι εκτός από την όποια εκπομπή θα παρουσιάσει, να αναλάβει και ένα βραδινό show.