Ο Λάμπρος Φισφής το μεσημέρι της Τρίτης σχολίασε τους στίχους που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος για τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις.

Ειδικότερα, καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου είπε για τον ηθοποιό: «Δεν είναι χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση. Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα, που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Συνδέουμε με το χιούμορ πράγματα που δεν είναι χιούμορ και θεωρώ ότι αυτό κάνει κακό στο ίδιο το χιούμορ».

Παράλληλα ο stand-up comedian συμπλήρωσε: «Γιατί από όλα αυτά, με τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε τον συγκεκριμένο στίχο, τον συνδέουμε με το χιούμορ; Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Ήταν αστείο; Γέλασε κανείς από κάτω; Άρα δεν ήταν χιούμορ. Τόσο απλά! Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω».

«Φταίμε και εμείς σε αυτό. Πολλές φορές μπορεί να πεις κάτι, να παρεξηγηθεί κάποιος και να πεις: “Έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε”», τόνισε ο ηθοποιός, για να κλείσει, υπογραμμίζοντας: «Άμα γέλασε ο κόσμος, τότε είναι αστείο. Εκεί την τραβάω τη γραμμή. Άμα γελάσει ο κόσμος, γέλασε. Τότε, εκεί, έχει μία δόση αστείου. Βέβαια, το συγκεκριμένο βάσει νόμου απαγορεύεται να το κάνουμε».