Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του Alpha είδαμε πως η αποκάλυψη ενός μυστικού και ένας πυροβολισμός θα ανατρέψουν τα πάντα στην Άνω Ποριά! Ένα άσχημο όνειρο αναστατώνει τη γιαγιά, η οποία πιστεύει ότι ο Ανδρέας κινδυνεύει. Η Καλλιόπη, που γνωρίζει την αλήθεια, δεν ανοίγει τα χαρτιά της.

Η εξαφάνιση του Ανδρέα σημαίνει συναγερμό στην Εύα και τον Τηλέμαχο, που ψάχνουν να βρουν πού πήγε. Την ίδια στιγμή, η Θεοδώρα προσπαθεί να ξεπεράσει τη σχέση του Γιώργου και της Εύας, με τη βοήθεια της Στέλλας. Ο Γιώργος, ωστόσο, μοιάζει να βρίσκεται στην ίδια φάση με αυτή…

Τι θα δούμε, όμως, στο νέο επεισόδιο της σειράς, το βράδυ της Τετάρτης (7/2);

Ο Παύλος μαθαίνει πως ο Ανδρέας εξαφανίστηκε. Η εξαφάνιση του Ανδρέα εξακολουθεί να θορυβεί τους πάντες. Η αποκάλυψη του μυστικού για το ποιος ήταν ο πατέρας του Ανδρέα φέρνει σε σύγκρουση τη γιαγιά Ειρήνη με τη Μαρίνα, την ώρα που το χάσμα μεταξύ Αργυρώς και Βασιλικής βαθαίνει ακόμα περισσότερο.

Η Καλλιόπη παραδέχεται στον Παύλο πως τον έκρινε αυστηρά και έκανε λάθος, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης και ο Γιώργος συνομιλούν με την αδελφή του Φαρμάκη.

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου:

Το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Δείτε φωτογραφίες: