Χωρίς τη Φαίη Σκορδά βγήκε σήμερα στον αέρα του ΣΚΑΪ η εκπομπή της, «Fay’s Time», καθώς ο πατέρας της παρουσιάστριας πέθανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01). Ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του.

Την εκπομπή άνοιξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην παρουσιάστρια και την οικογένειά της. «Καλησπέρα! Είναι λίγο δύσκολο να το πούμε σήμερα… Όπως βλέπετε, η καρέκλα της Φαίης είναι κενή, γιατί σήμερα βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή, προσωπική», ανέφερε αρχικά ο συνεργάτης της παρουσιάστριας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συνέχισε λέγοντας πως: «Ίσως έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για όλους εμάς εδώ είναι από τις πιο δύσκολες, επαγγελματικά, στιγμές, να κληθούμε να κάνουμε “Fay’s Time” χωρίς τη Φαίη. “Fay’s Time” χωρίς τη Φαίη δεν μπορεί να γίνει βεβαίως, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα. Οπότε, θα πούμε “γεια σας” και κάπως, με κάποιο τρόπο να στείλουμε όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση στη Φαίη και την οικογένειά της».

Από πλευράς τους, οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στο πλατό της εκπομπής έστειλαν την αγάπη τους στη Φαίη Σκορδά και έτσι συνέχισαν με την εκπομπή τους.

«Συλλυπητήρια» και από τις υπόλοιπες εκπομπές της πρωινής ζώνης

Μέσα από τον αέρα της δικής της εκπομπής, «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου συλλυπήθηκε τη Φαίη Σκορδά. «Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της Φαίης Σκορδά, στον ύπνο του. Ο άνθρωπος ήταν νέος σε ηλικία. Τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της. Φαντάζομαι, θα πάει η ίδια στο Κιλκίς, να είναι δίπλα στην οικογένειά της», είπε η παρουσιάστρια.

Από πλευράς της, η Ελένη Τσολάκη είπε από το «Πρωινό Σουσού»: «Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη Φαίη. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική, γιατί μιλάμε για έναν πολύ νέο άνθρωπο, που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Ήταν μια ξαφνική είδηση. Τα λόγια είναι πολύ λίγα, για να εκφράσουμε τη βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη».

Από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα είπε στη Φαίη Σκορδά: «Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για τη Φαίη Σκορδά και για αυτή την απώλεια που της συνέβη σήμερα. Φυσικά, της έχουμε στείλει μήνυμα, αλλά και δημόσια να της πούμε συλλυπητήρια και καλή δύναμη, και σε εκείνη αλλά και στους γύρω της. Αυτά τα πράγματα, δυστυχώς, δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Της στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω και την αγάπη μας, όλοι».

Ο Άρης Καβατζίκης, που ήταν χρόνια συνεργάτης της κυρίας Σκορδά, ανέφερε από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» πως «θερμά συλλυπητήρια, γιατί ήταν κι ένας πολύ νέος άνθρωπος. Ήταν μεγάλη αδυναμία της Φαίης ο πατέρας της».