Την επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση της Κρίστης Καθάργια από το Survivor σχολίασαν οι Μαχητές, το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτή την συζήτηση, μάλιστα, ο νέος Σωτήρης Λαμάι δεν δίστασε να «διαλύσει» λεκτικά την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, όταν όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδες χαλάρωναν στην παραλία πριν από το αγώνισμα ασυλίας, ο Σωτήρης  Λαμάι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για άλλον έναν αγώνα πάλι τράβηξε τα βλέμματα, άθελα της, επειδή η κοπέλα είναι άγια, η Ασημίνα. Με αυτό το δάκρυ το εκπληκτικό, αυτόν τον μονόλογο τύπου Μαρινέλλας. «Aνοιξε πέτρα για να μπω και να βγω», πως λέγεται το κομμάτι;».

«Δεν ξέρω αν έχουν σενάριο, αν η ίδια θέλει να εκτίθεται καθημερινά αλλά νομίζω πως ήταν ακόμα ένα κακό θέατρο. Κακό όμως και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε όλοι μαζί μου, κάκιστο. Τα ψεύτικα δάκρυα. Στεναχωρήθηκε πολύ και μετά από δυο λεπτά μόνο που δεν έκανε… πάρτι animal».

«Χθες το βράδυ είδαμε την Ασημίνα να κλαίει για την φίλη της, την Κρίστη. Βέβαια, τώρα, δεν ξέρω… Είναι φίλες; Δεν είναι φίλες; Γιατί έχουν γίνει πολλά τις τελευταίες ημέρες. Βλέπουμε την Ασημίνα να λέει πράγματα για την Κατερίνα, μετά τις βλέπουμε να μην είναι κοντά, η Ασημίνα να κλαίει τώρα για την Κρίστη. Λογικά είναι φίλες και δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι άλλο για να φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι η Ασημίνα προσποιείται» υπογράμμισε, επίσης, ο Σταμάτης Ταλαδιανός στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Κυριακής.