Η ομάδα των Μαχητών του Survivor επανήλθε δυναμικά στο χθεσινό επεισόδιο παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση. Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor στις 21:00 του ΣΚΑΪ, Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για την δεύτερη ασυλία. Οι σχέσεις των παικτών των δύο ομάδων είναι τεταμένες και η ένταση αυτή θα μεταφερθεί και στον στίβο μάχης.

Λίγο πριν το αγώνισμα, οι παίκτες θα πετάξουν τα.. βέλη τους, ο ένας για τον άλλον.

Survivor – Spoiler Γιώργος Λιανός

«Υπάρχει ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα που όπως φαίνεται προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μας, ανοίγει το στόμα του σε στιγμές που δεν χρειάζεται» θα πει ο Αλέξης Παππάς εννοώντας τον Φάνη Μπολέτση.

Από την πλευρά του ο παίκτης των Μαχητών θα τοποθετηθεί στην κάμερα του Survivor σημειώνοντας πως: «Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις κατηγορίες. Καταλαβαίνω όμως πως έχουν μια… αγάπη προς το πρόσωπό μου. Καλοδεχούμενη παιδιά. Δεν έχω αλήθεια κανένα πρόβλημα. Μακάρι να επιτίθεστε σε μένα και όχι σε όλη την ομάδα».

«Σίγουρα η κόκκινη ομάδα κοιτάει περισσότερο εμάς παρά τον εαυτό τους. Μάλλον έχουμε ενδιαφέρον» θα πει ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor – Spoiler

Διάσημοι και Μαχητές θα βρεθούν στον στίβο μάχης και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αφού κανείς δεν θέλει να πάει στο συμβούλιο του νησιού χαμένος και να κληθεί να βγάλει στον τάκο έναν συμπαίκτη του.

Οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους όμως οι Διάσημοι δεν παραδίδουν τα όπλα. Ο αγώνας ασυλίας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Survivor – Spoiler

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers τη νίκη θα πάρουν γι’ άλλη μια φορά οι Μαχητές, γεγονός που θα φέρει τους Διάσημους γι’ άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού στη δυσάρεστη θέση να βγάλουν ξανά άνδρα υποψήφιο.

Βέβαια, πριν την ψηφοφορία, θα ακουστούν πολλά παράπονα στο συμβούλιο και θα έχουν ως αποδέκτρια την Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς κάποιες συμπεριφορές της φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει πολύ τους Μπλε.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑϊ